Home

New arrivals!

New floor cushions and vintage cushions will arrive in March!

K

Cushion

Vi älskar att leta tyger och mönster. På marknader, i böcker och från bilder, ofta antika, i hela världen. När vi valt ut de vi tycker allra mest om, nyproducerar vi dem, kanske med en liten modifiering för att passa vårt koncept. De sista små unika detaljerna för varje kudde, är det sista vi gör innan kuddarna är klara.

S

Bedding

Härliga att sova i och underbara att titta på. Ha roligt när du bäddar sängen och blanda friskt med olika påslakan och örngott. Alla mönster passar ihop och vi säljer allting styckevis för att du själv skall kunna kombinera fritt och skapa en härlig sovmiljö efter din egen fantasi.

A

Jewellery

Våra underbara silverarmband är från Indien och har en speciell historia. De är tillverkade av duktika hantverkare, som ofta haft yrket i familjen i generationer. Varje smycke kan ta mer än en vecka att tillverka.

U

Unique skirts

Tygerna till dessa fantastiska kjolar kommer från klänningar i norra Indien. När klänningen blivit sliten, klipps det vackra handbroderade bröststycket av och lämnas till en skräddare.

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No connected account.

Please go to the Instagram Feed settings page to connect an account.